Igehirdetések

2020-08-05 - Nyerd el az Úr jóindulatát

Loment Péter

Koronavírussal kapcsolatos felhívás

Loment Péter
2020.03.13 11:57:10

Kedves Testvérek, Gyülekezeti Tagok!

A 41/2020 (III.11.) kormányrendelet szerint:

„Zárt helyen 100 főnél több személy, nem zárt helyen pedig 500 főnél több személy részvételével rendezvény tartása tilos, azzal, hogy e korlátozás érvényesítése a rendező, valamint a helyiség üzemeltetőjének a felelőssége.”

A kormányrendelet alól az egyházi események, istentiszteletek sem jelentenek kivételt. A rendelet 2020. március 12-től visszavonásig érvényes.

Azért, hogy eleget tegyünk a kormányrendeletben foglaltaknak, szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy vasárnap 17 órától is tartunk istentiszteletet. Ezen az istentiszteleten való részvétel lehetőség arra, hogy a délelőtti alkalmon a résztvevők száma ne haladja meg a 100 főt.

Lehetőség van továbbá arra, hogy gyülekezetünk honlapján a www.bocskaiter.hu visszahallgassák az igehirdetést. Továbbá az Európa Rádió minden vasárnap 11 órakor közvetít református istentiszteletet. A református rádió adása szintén követhető az interneten, a www.europaradio.hu címen. További élő közvetítések linkjei találhatók a www.reformatus.hu címen.

Előre is köszönjük együttműködésüket! Kérjük a Testvéreket, imádkozzanak a járvány terjedésének megállításáért, a már megbetegedettekért, az orvosokért és ápolókért!

Hajdúböszörmény, 2020. március 13.

Életükre Isten áldását kérem.

 

 

Loment Péter

 

lelkipásztor sk.