Igehirdetések

2020-09-13 - A szabadság útjelzői - harmadik parancsolat

Loment Péter

Napközis tábor alsó tagozatos gyerekeknek

Loment Péter
2020.06.02 09:52:33

 

Nyári gyülekezeti napközis tábor alsó tagozatosoknak

„Titkosügynök tábor”

  

FRISSíTETT INFORMÁCIÓK!

A jelentkezést lezártuk, mivel betelt a meghírdetett létszám!

Kedves Szülők!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket gyülekezetünk gyermekeknek szóló nyári programjáról! A nyár egy hetére nézve szeretnénk a családoknak segítséget nyújtani abban, hogy gyermekük tartalmasan töltse napjait egy gyülekezeti nyári napközis táborban. Célunk az, hogy a gyermekek a személyes odafigyelés. a közösségi játék, a zene, az éneklés, a bibliai témákat feldolgozó csoportmunka során lelkileg egyre kiegyensúlyozottabbá váljanak, és nap, mint nap pozitív élményekkel, új barátságok örömével térjenek haza.

Időpont: augusztus 10-14-ig naponta 8-16 óráig.

Helyszín: Bocskai téri Gyülekezeti ház (Bocskai tér 7.)

A tábor szervezője és támogatója: Bocskai téri Református Gyülekezet

A résztvevők által fizetendő összeg 5 napra: 6000 Ft

A részvételi díjat az egyházközség számlájára lehet utalni (K&H 10400346-00026769-00000008), vagy személyesen befizetni a lelkészi hivatalba (Hb. Újvárosi u. 1.). Utalás esetén a megjegyzés rovatba fel kell tüntetni a gyermek nevét.

A gyerekek a tábor ideje alatt napi háromszori étkezést kapnak. A tartalmas programok hitoktatók, lelkészek, tanítók, és gyülekezeti tagok önkéntes szolgálatával valósulnak meg.

A jelentkezőket a tábor teljes időtartamára várjuk! A napközis táborunkba legfeljebb 50 gyermeket tudunk befogadni. Életkor: alsó tagozatosok (a szeptemberben az ötödik osztályt kezdőkig).

Kérjük, hogy a gyermekeket minden napra egészségesen, észlelt fertőző betegség nélkül hozzák el!

A jelentkezés és a részvételi díj befizetésének határideje: 2020. Június 20.!

Jelentkezési lapokat a Baltazár Dezső Református Általános Iskola portáján lehet kérni vagy az alábbi linken lehet letölteni. A lapokat leadni és a tábori díjat befizetni a Baltazár Iskola Gazdasági Irodájában vagy a Bocskai téri Lelkészi Hivatalban lehet.

Hajdúböszörmény, 2020. június 2.

Jelentkezési lap letöltése

Napközis tábor tájékoztató letöltése