Igehirdetések

2023-01-29 - Hálát adunk értetek

Gellén Máté

A Fiú

Loment Péter
2014.03.16 23:45:57

A református kampányfilm lett a legjobb reklám 2012-ben

2013. január 10., csütörtök

Noha egyház kampányfilmje, és nem reklámügynökség készítette - mégis első lett a magyarországi reklámok versenyében a Fiú! című film.

Mint arról hírt adtunk, a Kreatív szaklap beválogatta a református egyház karácsonyi kampányfilmjét az elmúlt év 12 legjobb reklámfilmje közé. 

A Kreatív gárdája köztudottan igen kritikus, az idei válogatást így jellemezték: "Nem voltunk elkényeztetve bombajó reklámokkal idén sem, persze volt részünk vállalható, sőt, szemnek kellemes szpotokban is. Nem volt szempont ugyanakkor az, hogy mennyibe került, mennyire csili-vili vagy éppen összeborulós - a tavalyi listához hasonlóan itt is azokat próbáltuk meg kiválogatni, amelyek legalább egy picit kitűntek a dömpingből."

Az első helyezést közönségszavazattal döntötték el, és a magyar reklámnézők - lekörözve az Ikea vagy a Magyar Telekom reklámjait - a Magyarországi Református Egyház karácsonyi társadalmi üzenetét tartották a legjobbnak.

Forrás: reformatus.hu

Ugárs a Kreatív szaklap honlapjára.

A filmhez további érdekes interjúk és egyéb információk is kapcsolódnak, melyeket a http://afiu.hu/ oldalon lehet megtekinteni.