Igehirdetések

2020-06-28 - Égő csipkebokor

Bohus Csaba

Napközis tábor alsó tagozatos gyerekeknek

 

Nyári gyülekezeti napközis tábor alsó tagozatosoknak

„Titkosügynök tábor”

  

FRISSíTETT INFORMÁCIÓK!

A jelentkezést lezártuk, mivel betelt a meghírdetett létszám!

Kedves Szülők!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket gyülekezetünk gyermekeknek szóló nyári programjáról! A nyár egy hetére nézve szeretnénk a családoknak segítséget nyújtani abban, hogy gyermekük tartalmasan töltse napjait egy gyülekezeti nyári napközis táborban. Célunk az, hogy a gyermekek a személyes odafigyelés. a közösségi játék, a zene, az éneklés, a bibliai témákat feldolgozó csoportmunka során lelkileg egyre kiegyensúlyozottabbá váljanak, és nap, mint nap pozitív élményekkel, új barátságok örömével térjenek haza.

Időpont: augusztus 10-14-ig naponta 8-16 óráig

 

Titkosügynök gyerektábor

A jelentkezést lezártuk, mivel betelt a meghírdetett létszám!

Tájékoztatás az EFOP-3.2.3.-17-2017-00067 pályázattal kapcsolatban

Új közlemény kereszteléssel kapcsolatban

új közlemény keresztelés

Közlemény a templom újranyitásáról

Örömmel adok tájékoztatást arról, hogy május 17-én, vasárnap újból a templomban tarthatunk istentiszteletet! Várunk szeretettel téged is vasárnap 9 órakor a Bocskai téri Református Templomba!
Kérünk, oszd meg ezt a hír ismerőseiddel, szomszédaiddal, hogy minél többen értesüljenek róla!
 

templom újranyitása

Iskolatej ajánlattételi kiírás 2020

Adó 1 százalék

Szeretettel kérjük, hogy személyi jövedelemadójának 1 százalékával támogassa a gyülekezet munkáját, misszióját vagy iskolánk alapítványát.

Támogatáság előre is köszönjük!

Imádkozzál és Dolgozzál Alapítvány

Adószám: 18549885-1-09

Templomi Orgona Megmentéséért Alapítvány

Adószám: 18541825-1-09

 

A Magyarországi Református Egyház technikai száma: 0066

További fontos információk arról, hogy hova kerül az Ön által felajánlott 1%, itt található: http://tobbmintegyszam.hu/

szja

A NAV tájékoztatója az 1% felajánlásáról ide kattintva elolvasható.

Fontos közlemény!

Kedves Testvérem!

Ez a levél nem csupán neked szól, hanem minden aktív, az Ige szerint cselekedni kívánó keresztyén testvérnek a gyülekezetünkben! Kérjük, add tovább a levél tartalmát másoknak is!

A Magyarországi Református Egyház Zsinatának Elnöksége március 16-án kiadott közleménye értelmében a Bocskai téri gyülekezetben sem lesznek belátható ideig egyházi alkalmak a koronavírus terjedésének akadályozása érdekében. Így nem tarthatunk sem hétközi bibliaórákat, sem vasárnapi istentiszteleteket.

Ezért következőket szeretnénk javasolni és kérni:

Koronavírussal kapcsolatos felhívás

Kedves Testvérek, Gyülekezeti Tagok!

A 41/2020 (III.11.) kormányrendelet szerint:

„Zárt helyen 100 főnél több személy, nem zárt helyen pedig 500 főnél több személy részvételével rendezvény tartása tilos, azzal, hogy e korlátozás érvényesítése a rendező, valamint a helyiség üzemeltetőjének a felelőssége.”

A kormányrendelet alól az egyházi események, istentiszteletek sem jelentenek kivételt. A rendelet 2020. március 12-től visszavonásig érvényes.

Azért, hogy eleget tegyünk a kormányrendeletben foglaltaknak, szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy vasárnap 17 órától is tartunk istentiszteletet. Ezen az istentiszteleten való részvétel lehetőség arra, hogy a délelőtti alkalmon a résztvevők száma ne haladja meg a 100 főt.

Lehetőség van továbbá arra, hogy gyülekezetünk honlapján a www.bocskaiter.hu visszahallgassák az igehirdetést. Továbbá az Európa Rádió minden vasárnap 11 órakor közvetít református istentiszteletet. A református rádió adása szintén követhető az interneten, a www.europaradio.hu címen. További élő közvetítések linkjei találhatók a www.reformatus.hu címen.

Előre is köszönjük együttműködésüket! Kérjük a Testvéreket, imádkozzanak a járvány terjedésének megállításáért, a már megbetegedettekért, az orvosokért és ápolókért!

Hajdúböszörmény, 2020. március 13.

Életükre Isten áldását kérem.

 

 

Loment Péter

 

lelkipásztor sk.

Újra lesz többgenerációs nyári tábor!

nyári tábor