Igehirdetések

2019-08-18 - Sámuel elhívása - Bírák 7.

Loment Péter

Gyülekezeti újság

Hitoktatók

Gyermek és ifjúsági vezetők

Akik a gyerekekkel és a fiatalokkal foglalkoznak.

Szabó Judit

Szabó Judit

Hosszú évek óta hűségesen és nagy szeretettel végezte a gyermekek tanítását a vasárnapi gyermekistentiszteleteken. 2010 őszétől az ificsoport vezetését vette át Elekné Szórádi Mártitól. 

Nagy változás az életében, hogy 2010 szeptemberétől már az iskolánkban tanítónőként dolgozhat az alsós gyermekek között. Ez neki is és a gyerekeknek is nagyon nagy örömöt jelent naponta.

Vargáné Gyüre Anikó

Vargáné Gyüre Anikó

Óvónőként dolgozik hivatása szerint. Két nagyfiával bekapcsolódott közösségünkbe. Szabó Judit vállairól vett le terheket. Kedvesen és szeretettel foglalkozik a kisgyermekekkel. Hiszem, hogy ebben a közösségben hétről hétre felüdül és új erővel töltekezik fel, mely elkíséri hétköznapjaiban is.

Tardiné Máté Judit

Tardiné Máté Judit

2008-ban kapcsolódott be közösségünkbe. Ő is óvónő, akárcsak Anikó. Vele együtt otthonra talált gyülekezetünkben férje, fia és kislánya. Az ő szolgálatba állásával lehetőség nyílt arra, hogy egymást jobban tudják váltani, és így ők is részt vehessenek a felnőttek istentiszteletén. Hiszen aki másokért szolgál, annak nagyon fontos, hogy ő maga is lélekben megerősödjön és feltöltekezzen Isten Igéje és Szentlelke által.