Galéria

2017.07.11-14 Székelyjó Többgenerációs Gyülekezeti Tábor

Igehirdetések

2018-02-11 - 2018. Ötezer ember megvendégelése

Lukács Levente s. lelkész

Lelkipásztorok

Lelkipásztorok

Gyülekezetet vezető lelkészek: Loment Péter és Lomentné Szopkó Tünde

Tünde és Péter

Loment Péter

1997 óta vagyok lelkész. Kisújszálláson egy évig voltam segédlelkész, majd Tiszaroffra kerültem, ahol feleségemmel együtt 2007. augusztus végéig voltam lelkész. Tiszaroffhoz még három szórvány gyülekezet is tartozott: Tiszagyenda, Fegyvernek és Örményes.

2007-ben hívott meg bennünket a Hajdúböszörmény Bocskai téri Gyülekezet, és mi örömmel fogadtuk el ezt a meghívást, mert tudtuk, hogy Isten új feladatot bízott ránk.

Szeretnénk átadni az itt élőknek azt a fontos üzenetet, hogy „Ti vagytok a föld sója, és ti vagytok a világ világossága!” (Máté evangéliuma 5. rész). És örömmel látjuk, hogy az emberek vágyakoznak a Jézus Krisztusról szóló örömüzenetet hallhassák.

 


Lomentné Szopkó Tünde

1996 óta vagyok felszentelt lelkész. Isten szolgálatát a Tiszaroffi Református Gyülekezetben és a szórvány gyülekezetekben kezdtem meg, majd házasságkötésünk után férjemmel együtt végeztük e kedves falvakban. Sok örömünk volt az ott eltelt jó tíz év alatt. Elég csak arra gondolni, hogy ez alatt az időszak alatt születtek gyermekeink is. Itt értünk lelkészekké.


Majd 2007-ben a Bocskai téri Gyülekezettel fonódott össze az életünk. Ennek a közösségnek szeretnénk hitet, erőt és reményt adni Isten Igéjéből vett üzenet alapján. Hisszük, hogy sikerül, mert ez nem csupán a mi elhatározásunk, hanem Urunk indított bennünket erre az útra. Kérjük, legyen segítségül ebben a szolgálatban Ön is!